How does a vase card work?

Een kaart en vaas in één

Het is een kaart. Het is een vaas. Onze vaaskaarten collectie, zijn unieke wenskaarten die zich omvouwen naar prachtige geometrische vazen.

Hoe dan?! Waarvan is het gemaakt? Hoe kan je er op schrijven, en hoe kan je er water in doen? Dat vertel ik je hier.

Hoe werkt het?

 • Personaliseer de kaart

  De kaart is gemaakt van zacht papier waar je goed met verschilende pannen op kan schrijven. Zo kun je hem aan de binnenkant personaliseren met een persoonlijk handgeschreven bericht zoals je gewend bent met en kaart.

  Kies de juiste kleur en model passend bij de persoon en gelegenheid, personaliseer hem en stuur hem op met de bijgeleverde envelop. Vergeet niet de vouwinstructie mee te sturen. Je kan hem natuurlijk ook persoonlijk overhandigen.

  Kies een vaaskaart
 • Vouw om tot een vaas

  In plaats van dat de ontvangen kaart in de papierbak beland, kan de ontvanger hem omvouwen naar een prachtige design vaas om nog lang van te genieten. De kaart is voorzien van voorgepreegde vouwlijnen en een plakstrip. Dus geen lineaal, schaar en plakstift nodig om deze om te vouwen

  Met behulp van de meegeleverde vouwinstructie en instructiefilmpje is de kaart zo omgevouwen en kan hij een mooi plekje krijgen.

  naar de vouwinstructies
 • Hoe doe je er water in?

  Als vaas past hij, afhankelijk van het model, perfect over een klein glas of een lege fles zijn. Zo kan je er naast gedroogde of nep bloemen ook echte bloemen in zetten. Een lege fles appelsap heeft een wat bredere hals voor een groter boeket.

  TIP: Ook heel leuk om te geven in combinatie met een lekkere fles wijn of een bosje bloemen.

  Welke wijn kies ik

XOXO - Blushing pink
XOXO - Blushing pink
Quick view

Perfect voor alle gelegenheden

Een bijzonder kado dat door de brievenbus past. Hij is hij licht om te versturen in de bijgeleverde envelop. Perfect voor alle gelegenheden.

Gegarandeerd een uniek cadeau.

Super leuk bijvoorbeeld voor moederdag of valentijdsdag. Maar ook om iemand te feliciteren voor een nieuw huis of een trouwdag. TIP: Ook heel leuk om te geven in combinatie met een lekkere fles wijn of een bosje bloemen.