NEW!

I developed this limited edition especially for pride month. Be quick before they're gone. There is a choice between the original classic LGBTQ flag , or the even more inclusive new flag . Which do you choose?

Pride month

Speciaal ontworpen om de Pride Month te vieren en de geest van de LHBTQIA+ gemeenschap te omarmen, is onze raamsticker meer dan alleen een decoratief element. Het is een symbool van liefde, acceptatie en trots. Of je nu deel uitmaakt van de gemeenschap of een bondgenoot bent, deze sticker nodigt je uit om je ware zelf te omarmen en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen.

Breng een boodschap van diversiteit en inclusie naar jouw huis, kantoor, auto of waar dan ook met onze raamsticker. Laten we samen een wereld creëren waarin iedereen de vrijheid heeft om te zijn wie ze zijn, elke dag van het jaar. 🏳️‍🌈

Het is een raamsticker...

Met de woorden "Just Be You" in het hart van de raamsticker, herinnert deze sticker iedereen eraan dat authenticiteit het mooiste geschenk is dat we kunnen bieden - aan onszelf en aan anderen.

Plak hem op een raam met direct zonlicht en let the magic happen!

...die regenbogen geeft

Als de zon er direct doorheenschijnt krijg je fantastische regenbogen binnen. Omdat de zon elke keer op een andere plek staat, verschijnen de regebnogen elke keer op een andere plek.

🌈 Ontdek de kracht van zelfexpressie met onze gloednieuwe raamsticker - een schitterende toevoeging aan elke ruimte, die niet alleen een vleugje kleur toevoegt, maar ook een boodschap van inclusiviteit en empowerment uitdraagt.