Waarom echte post ZO leuk is

Niets gaat boven echte post! Echte post is zoveel leuker dan een app, ingesproken bericht of mailtje. Offline is het nieuwe genieten! Een mooie kaart of een gevulde envelop is persoonlijk, het is fijn om te versturen en heerlijk om te mogen ontvangen. Echte post, waarom is het ZO leuk? Dat gaan we je vertellen!

Verrassing op de deurmat

Echte post op je deurmat bezorgt je gelijk een euforisch gevoel, tenzij het blauwe enveloppen en rekeningen zijn natuurlijk. Maar hoe leuk is het als er tussen die stapels rekeningen en folders onverwachts een kaart of pakketje ligt dat speciaal voor jou bedoeld is? Daar word je direct blij van! Het is echt een verrassing op de deurmat.

Oprechte aandacht

Het leuke van echte post is toch wel de oprechte aandacht die eraan geschonken wordt. Iemand heeft aan jou gedacht en speciaal een kaart voor je uitgekozen en voorzien van de juiste woorden om jou te verrassen. De tijd en liefde die er in gestoken is voelt op zich al als een warme omhelzing. Laat staan de gedachte dat de verzender deze kaart ook in handen heeft gehad. De fysieke aanraking brengt het verre dichtbij.

Brievenbuscadeautjes

Er kan zoveel leuks door de brievenbus! Naast vele leuke anzichtkaarten kan je je post nóg verrassender maken. Onze kaarten zijn echte brievenbuscadeautjes. Stuur bijvoorbeeld een kaart en vaas in één. De ontvanger krijgt een kaart die ze kunnen omvouwen tot een prachtige vaas. Vrolijk iemand op met een regenboogsticker die op een raam met direct zonlicht een ruimte vult met kleur en optimisme! Nog een leuk idee: stuur een uitnodiging voor een leuke date. Nodig iemand uit voor een frisse wandeldate, een lekkere kop koffie in een café of een heerlijk etentje bij jou thuis om eens lekker bij te kletsen. Of nodig iemand uit voor een karaoke avond met de doe-date. Spendeer tijd met elkaar en maak de mooiste blijvende herinneringen.

Blijvende herinnering

Het leuke van echte post is dat het iets tastbaars is wat een aandenken wordt van een persoon of moment. Je hebt vast nog wel die ene mooie kaart bewaard die je van je oma hebt gekregen. Of die mooie kaart met een warme groet die je kreeg van een vriend of vriendin om je succes of sterkte te wensen. En als de kaart dan ook nog een gebruiksvoorwerp wordt zoals onze ‘Happy Hugs’ of ‘Happy Windows’ dan belandt de kaart niet bij het oud papier, maar krijgt hij een nieuw leven als vaas of als sticker die zorgt voor een blijvende herinnering.

Stuur eens wat vaker echte post, want het is ZO leuk om te versturen. Wedden dat jij ook vaker echte post in je brievenbus ontvangt? Want wie goed doet, goed ontmoet.