Relatiegeschenken

Heb jij al iets geregeld om je relaties (klanten, medewerkers of vrienden) extra attentie te geven dit jaar? De producten van Happy Whatever zijn perfect te gebruiken als relatiegeschenken. Als klein attentie door de brievenbus, of als toevoeging aan een kerstpakket of andere thema pakketten. Velen kunnen ook gepersonaliseerd worden met een persoonlijk bericht. Bekijk hieronder de drie opties.

Benieuwd naar de mogelijkheden. Meld je hier aan dan vertel ik je graag meer.

Happy Hugs vaaskaarten

Met de Happy Hugs vaaskaarten stuur je zeker iets speciaals. Als kaart bezorgt hij een warm en persoonlijk bericht. De gelukkige ontvanger vouwt hem om tot een prachtige design vaas om nog lang van te genieten. Twee in één dus! Bijzondere contactmomenten mét een blijvend resultaat. Origineel, duurzaam, persoonlijk en blijvend. En het kan gewoon door de brievenbus. 

Er bestaan verschillende designs die gebruikt kunnen worden. Voor kleinere oplagen kunnen de kaarten een insteek krijgen met een persoonlijk bericht. Ook is het mogleijk om vanaf 500 stuks de vaaskaarten met eigen opdruk te produceren.

Enthousiast? Vraag hier naar de prijzen.

Raamstickers met regenboog effect  

Plak deze stickers op een raam met direct zonlicht en krijg magische regenbogen. Deze Happy Windows geven je positieve energie, een berg optimisme en een lach op je gezicht. Een echte opvrolijker door de brievenbus. Elke sticker komt op een dubbelgevouwen kaart zodat je hem met een persoonlijk bericht kan opsturen naar iemand. 

Als realtiegeschenk is deze optimist breed intezetten. Met het thema licht, kleur, regenboog en geluk valt van alles te linken. De kaart kunnen we aan de binnenkant bedrukken met een persoonlijk bericht. Er kan gebruik gemaakt worden van de bestaande sticker ontwerpen, of we kunnen een custom made sticker ontwerpen.

Enthousiast? Vraag hier naar de prijzen.

Happy invites    

Wat is een mooier cadeau dan elkaar tijd geven. Oprechte aandacht door samen iets te doen. Nodig iemand uit voor een lekker etentje met een klets-date, ga een dagje naar het theater met de doe-date, duik samen de keuken in, of ga lekker samen wandelen. Met deze Happy Invites is de afspraak zo gemaakt!

De uitnodigingen zijn voorgedrukt, je hoeft alleen maar in te vullen en aan te kruisen. Ze zijn van lekker zacht papier en afgewerkt met een koperen folie, zo wordt de afspraak echt een feestje! Een perfecte toevoeging aan een kookpakket, wandelpakket of borrelpakket.

Enthousiast? Vraag hier naar de prijzen.

Benieuwd naar de mogelijkheden. Laat me weten waar je naar opzoek bent, dan kunnen we samen kijken wat het beste past. Bel of mail me en ik help je graag.

Irene
info@happywhatever.nl
0648965110