Gift Guide - De leukste brievenbuscadeaus

Met de corona nog steeds aanwezig blijft het lastig om iedereen te zien. Daarom is het nóg leuker om een verrassingen door de brievenbus te verzorgen. Hierbij een lijstje van mijn favoriete brievenbuscadeaus. Handig als je niet persoonlijk je cadeau kunt overhandigen en als je iemand op afstand extra wilt verwennen.

Stuur wat liefde

Het liefst kruip je natuurlijk zelf in de envelop, maar dat past natuurlijk niet door de brievenbus. :) Stuur daarom deze leuke pin van Studio Flash. Ze maken de leukste letterpress kaarten met humor. Deze pins zijn gemaakt van hun eigen restmateriaal" papier pulp. Wie geef jij binnenkort wat extra liefde?

 

Stuur iets blijvends

Deze Happy Hugs zijn allemaal kaarten die omvouwen tot papieren vaas! Je lieve boodschap schrijf je op de kaart, die de ontvanger daarna omtovert tot een prachtige vaas. Zo verdwijnt de kaart die jij met liefde en aandacht hebt uitgezocht niet in een de oud-papier bak! Er zijn verschillende vormen, maten en kleuren/prints. Welke zou jij kiezen?

Stuur wat gezelligs 

Ik ben dol op planten, mijn huis staat er vol mee. Maar met zo'n klein glimmend boomhutje van Botanopia erbij is hij nog leuker! Het brengt je weer terug naar de zorgeloze tijd van hutten bouwen in het bos en geeft een warm vakantiegevoel. Wie wil dat nou niet?

Stuur wat humor

Ik ben dol op dingen die me een glimlach bezorgen. Deze Plant Animals van Another Studio zijn fantastisch. Super leuk toch zo een luiaard of een kameleon in je kamerplant. Ik houd er van! Ze hebben ook leuke boekenleggers van metaal. Allemaal klein en lichtgewicht dus perfect door de brievenbus.

Stuur wat rust

Iemand even een beetje rust gunnen? Dan zijn de Steam Waverz echt een leuke verrassing. Als je de Steam Waver op je theeglas legt, gebeurt er iets magisch. De stoom blaast het prachtige kunstwerkje tot leven! Ze zijn er in verschillende, kleurrijke ontwerpen. Wie maak jij blij met dit mooie designcadeau?

 

Stuur wat te doen

Ik ben dol op papier en op de natuur. O en op puzzelen! Assembli brengt dit allemaal mooi samen in een reeks fantastische producten die stuk voor stuk ware kunstwerkjes zijn. Zoals dit Vliegend hert, dat ik destijds meenam uit een winkel in Nijmegen. Het hangt nog altijd mooi aan mijn muur in de woonkamer. Past als bouwpaketje gewoon door de brievenbus!

Stuur wat kleur

Zelf maken is leuk. En Studio Roof maakt het ook nog eens heel mooi en simpel. Elk bouwpakketje is een kunstwerk opzich.  Deze kleurenbommetjes zijn gemaakt van papier, en dus perfect om te versturen en nog lang van te genieten. Paradijsvolges, insecten, zeedieren, jungledieren of deze tegekke maskers. Bijvoorbeeld deze mooie Daar zit vast wel iets tussen om iemand mee te verrassen. 

Stuur wat optimisme

Deze mooie raamstickers geven regenbogen in je kamer voor een dagelijkse dosis positieve energie. Plak hem op een schoon raam met direct zonlicht en laat de vrolijkheid maar binnenkomen! De sticker komt met een kaart en een envelop, dus perfect om op te sturen als opvrolijker.

Stuur wat inspirerends

Er is niks leukers dan een inpirerende quote op de muur, en daar elke dag aan herinnerd worden. Bij Goegezegd haal je de leukste teksten voor op de muur, en ze komen op een kaart die je ook nog kan beschrijven met een persoonlijk bericht.

 

Stuur wat tijd

Geef een date cadeau! Wat qualitytime samen doet een mens goed. Hoe vaak blijft een afspraak niet hangen bij ‘we moeten echt eens afspreken’? Met deze Happy Invites is de afspraak zo gemaakt! Waar ga jij iemand voor uitnodigen? Samen een filmpje pakken, trakteren op een etentje bij je thuis, misschien samen wat koken of brouwen of misschien ga je iemand helpen met een klerenkast opruimen. Win win want je hebt zelf meteen ook een leuke date gepland. :)

 

Iemand verrassen is een win-win situatie. Je maakt er een ander natuurlijk heel blij mee, maar jezelf ook. Door te geven maak je het knuffelhormoon aan, en dat is wat we allemaal wel kunnen gebruiken, vooral in deze tijden! Wie ga jij verrassen?