5x Bijzondere kerstpost

Make it a december to remember! Een heerlijke en gezellige maand is aangebroken. Dit jaar mag ook zeker de bijzondere kerstpost niet vergeten worden. Juist in deze tijd is het fijn om een warme kerstgroet te brengen aan dierbaren die je niet kunt bezoeken door omstandigheden of omdat ze misschien ver uit de buurt wonen. Daarom is echte post zo leuk en belangrijk, zeker in deze gezellige maand. Stuur een warme kerstgroet met deze 5x bijzondere kerstpost.

 

1.      Window stickers

Zijn het geen schatjes, deze vrolijke window stickers met kerstdecoratie? Deze mooie raamstickers zijn een kaart en cadeautje in één. De synthetisch hechtende stickers kun je gemakkelijk op het raam plakken, maar kun je ook weer handig verwijderen. Zo kun je elk jaar genieten van het schattige hertje in de stolpwinterse schaatsers of decoratieve kersthangers. De stickers zitten op een dubbele A5 kaart waarin je een warme boodschap voor de ontvanger kunt schrijven om er een fantastische en onvergetelijke decembermaand van te maken. Dat is nog eens leuk om te ontvangen.

2. Rainbowmakers

Met de donkere dagen voor kerst zijn dit de lichtpuntjes die je wilt zien stralen! Hier word je namelijk direct vrolijk van. Deze raamsticker combineert de helende krachten van edelstenen met de magie van regenbogen. Plak ze op een raam en zodra er direct zonlicht op komt, verschijnen er magische regenbogen. Deze Happy Windows geven je positieve energie, kalmeert en stimuleert de geest en verdrijft woede, angst en bezorgdheid. Dat kunnen we wel gebruiken in deze bijzondere tijd! Naast de eindeloze helende werking van deze natuurlijke krachtpatsers krijg je ook nog een berg optimisme en een lach op je gezicht. Deze vrolijke en bijzondere kerstpost gun je toch iedereen!?

3. Vaaskaarten

Oehlala… heb je deze prachtige vaaskaarten al gezien? Deze bijzondere kaarten kun je supersnel omvouwen tot een vaas. Hoe tof is dat!? Deze prachtige aquarel van een betoverende lucht afgemaakt met een laagje goudfolie is echt een lust voor het oog! Als vaas tovert hij een lege wijnfles om tot een echte blikvanger in de woonkamer, maar het is ook superleuk om er een paar droogbloemen in te decoreren. Het vrolijkt de donkere dagen zo gezellig op.

4. Teken je eigen kerstboom

En laten we deze speciale kerstkaarten niet vergeten! Een set van kaarten met lege potten om zelf een kerstboom in te tekenen, knutselen of schilderen en op te sturen om iemand een fijne kerst te wensen. Superleuk om lekker aan de slag te gaan en je mooiste creaties te maken. Of laat je kind de kerstbomen tekenen en versieren! Hebben ze gelijk iets te doen en opa’s en oma’s vinden dit fantastisch om te mogen ontvangen.

 

5. Landschapskaarten en kalender

Ben je zelf iets minder creatief, maar wil je wel graag mensen verrassen met een mooie kaart in de decembermaand? Dan zijn deze landschapskaarten een must! Je kunt kiezen uit verschillende landschappen en wanneer je niet kunt kiezen tussen al die mooie kaarten, kun je een pakket met allemaal verschillende kaarten bestellen. Zo kun je altijd en op ieder moment iemand een mooie en vrolijke dag bezorgen. En met een fris en sprankelend nieuwjaar voor de boeg, mag de Happy Days kalender natuurlijk niet ontbreken om de verjaardagen van alle dierbaren te onthouden in het komende jaar. Zo vergeet je niemand een kaartje te sturen en een warme groet te bezorgen.

 

Ben je ook enthousiast geworden van al deze mooie en warme kerstpost en kun je niet kiezen? Dan is de Kerstpost box of de Goede start box echt iets voor jou! Haal meerdere items in huis om anderen een warme groet te bezorgen. Wij wensen je fijne gezellige feestdagen en alvast een schitterend en liefdevol 2023!

 

TipLaat je kerstpost direct versturen door mij, want dit scheelt jou extra verzendkosten. Schrijf je bericht in de opmerkingen en ik zorg dat de kaart verstuurd wordt bij de ontvanger die jij een warme kerstgroet wilt bezorgen.