5 Leukste brievenbuscadeautjes die een geluksgevoel bezorgen

In het digitale tijdperk waarin we leven is echte post een beetje op de achtergrond verdwenen. Logisch natuurlijk, maar anderzijds ook jammer en niet nodig. Want niets gaat boven echte post en blijft leuk om te versturen, maar vooral om te ontvangen. Wil je een mooi en persoonlijk kaartje versturen naar iemand die je lief is, iemand die wel een opkikkertje kan gebruiken of zomaar om even een lieve groet te brengen? Dat kan met deze toffe kaarten en brievenbuscadeautjes van Happy Whatever. Enne … je mag natuurlijk ook gerust iets leuks naar jezelf versturen. Dit zijn de 5 leukste brievenbuscadeautjes die een geluksgevoel bezorgen.

 

1. Happy Days

Weet jij al wie je een happy day wilt bezorgen? Deze toffe Happy Days zijn echt een lust voor het oog. Met de vrolijke verjaardagskalender vergeet je geen enkele verjaardag meer van vrienden en familie. De toffe kalender is niet jaargebonden, dus hij gaat jarenlang mee, dus nog duurzaam ook! Je krijgt er zelfs nog 3 mooie ansichtkaarten bij om een jarige een geluksgevoel te bezorgen. Deze zijn ook in een set van 12 stuks verkrijgbaar, ideaal om een voorraadje felicitaties aan te leggen.

 

2. Regenboog raamstickers

Wil je iemand een vrolijke opkikker bezorgen? Dan zijn deze kleurrijke regenboog raamstickers een must voor een happy window! Plak de sticker op een raam en zodra het zonlicht in je huis, kantoor of auto schijnt, krijg je een kleurspektakel van heb ik jou daar. Weg met die winterdag! Hier word je toch gelijk vrolijk van!? Je kunt een mooie of lieve boodschap op de kaart schrijven, waarop de stickers bevestigd zit.

 

3. Vouwbare vaasjes

Wat vind je van deze wenskaarten die zich omvouwen naar prachtige geometrische vazen die je over een fles of glas kunt plaatsen? Wat een leukerds zijn deze vouwbare vaasjes en een blijvende herinnering. Ze zijn in verschillende kleurtjes, motiefjes en zelfs in 3 maten verkrijgbaar, zodat je altijd een passend vaasje kunt vinden voor de ontvanger. Schrijf aan de binnenkant een mooie persoonlijke boodschap om een extra geluksgevoel te bezorgen.

 

4. Uitnodigingen met een boodschap

We moeten echt vaker afspreken. Een zin die we regelmatig benoemen als we weer iets gezelligs hebben gedaan met vrienden of familie. Zorg dat de dates erin blijven en stuur deze mooie uitnodigen met een boodschap voor een volgende date. Voor een fijne wandel-date, een sport-date, een keuken-date of misschien wel een doe-date! Dit maakt een kaartje sturen echt een stuk gezelliger. En zeker in de tijd van nu is het fijn om een aantal leuke plannen in het vooruitzicht te hebben, toch?

 

5. Happy Planting

Een fijne beleving in huis of op kantoor kun je perfect creëren met de Happy Planting kaartjes. Kleur ze in, versier ze of beschilder de kaarten en stuur ze op. Wil je ze zelf ook graag in je interieur of op kantoor hangen? Koop ze ook lekker voor jezelf, wees creatief en hang ze op met washi tape. Heb je gelijk die saaie muur een upgrade gegeven met gezellige plantjes. Bijkomend voordeel  … je hoeft ze geen water te geven.

Wie ga jij een glimlach bezorgen vandaag?